Logo AMEC
  • img-video-colab

CoLAB

La plataforma digital de l'univers CO

CoLAB és més que una simple eina. És un espai dissenyat especialment per a les empreses de la comunitat amec, que entenen que el futur industrial es construeix sobre la base de la col·laboració efectiva. Accedir al CoLAB vol dir tenir accés exclusiu a una xarxa selecta de visionaris, ments afins i experts industrials. No només és una plataforma, és una comunitat d'excel·lència.

Ets membre d'amec? Sol·licita accés a la plataforma

Connecta, comparteix i col·labora

El teu espai d'interaccions il·limitades

Connecta't amb tota la comunitat amec en un clic, aprèn dels seus èxits i desafiaments, i col·labora en projectes que marcaran la diferència. Ja sigui a través de diàlegs significatius als nostres espais de discussió, a través del xat directe, al mur de col·laboració... cada interacció a CoLAB és una porta oberta a noves col·laboracions transformadores.

Sol·licita accés i descobreix tot el seu potencial

Un enfocament a mesura

Dissenyada per a la teva empresa industrial

Cada característica, cada detall, s'ha dissenyat pensant en la teva empresa industrial i com aquesta eina pot millorar la teva experiència empresarial. Volem que et sentis empoderat/da en utilitzar-la, que trobis solucions que s'adaptin al teu context i que vegis resultats tangibles al teu dia a dia.

 

Amb una comunicació clara i directa, et podràs oblidar de la saturació de missatges. Només rebràs actualitzacions d'allò realment important per a tu i la teva empresa, permetent estar al corrent del que realment necessites saber sense perdre temps en el soroll innecessari.

Descarrega l'app a l'App Store
  CoLAB: un impacte real
 

 

Descobreix de la mà dels nostres membres com la plataforma CoLAB redefineix la interacció, l'eficiència i la innovació a cada pantalla.


Ets membre d'amec? Sol·licita accés i comença a col·laborar link-arrow.svg

 

Descarrega l'app del CoLAB

Tens algun dubte? Contacta amb nosaltres! 

Emplena el formulari i ens posarem en contacte el més aviat possible

' />
  • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


Encara no ets membre d'amec?

Uneix-te a la comunitat de líders visionaris a la indústria. Si encara no formeu part d'amec, esteu perdent l'oportunitat de connectar-vos amb els principals protagonistes del món empresarial industrial.

 

En convertir-te en membre, no només obtindràs accés a CoLAB, sinó que també t'integraràs a una xarxa exclusiva de ments afins. Uneix-te a amec i descobreix com podem impulsar plegats el futur de la indústria.

Uneix-t'hi!
© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
  • BforPlanet.jpg
  • TheGlobalCompact.jpg
  • ITMA.jpg
  • Exportarparacrecer.jpg
  • icca.jpg
  • UNE.jpg
  • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
  • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png