Logo AMEC

Com són els nostres socis?

A amec ens agrada envoltar-nos dels millors, per això, els nostres socis són els nostres proveïdors de coneixement, serveis i actius de confiança.

La nostra tranquil·litat està assegurada quan els recomanem a les nostres empreses pel seu segell de qualitat.

ABAS Business Solutions Iberica

40 anys acompanyant les empreses de tot el món en la seva transformació digital amb el nostre ERP avançat, metodologies àgils de treball i un equip humà format per consultors experts en el sector industrial; reenginyeries de processos, implantació del nostre ERP estàndard, adaptant-lo a les necessitats dels nostres clients, són els nostres serveis principals.

 

Dins el sector industrial, treballem amb empreses auxiliars del sector de l'automoció, elèctric, electrònic, plàstic, metall, enginyeria, maquinària. Amb Abas ERP, pot gestionar processos productius discrets i a mida/contra projecte.

 

Algunes xifres: 64 oficines a 27 països, més de 4.000 clients, 38 socis certificats, 1.100 experts, 120.000 usuaris i retenció de clients > 92 %.

www.abas-erp.com

AC&E IBERIA

Corredoria d'assegurances i prestació de serveis de gerència de riscos industrials.

A GRUPO PACC coneixem bé el món empresarial, així com els seus riscos i necessitats de cobertura.

 

D'acord amb aquesta realitat, comptem amb una unitat especialitzada per a empreses i administracions públiques. Aquesta unitat sorgeix de la necessitat d'aportar solucions específiques als nostres clients en la contractació d'assegurances i en la gerència de riscos.

 

El nostre objectiu:

 • Estalvi de costos
 • Anàlisi objectiu 
 • Servei personalitzat 

 

aceiberia.es

Banc Sabadell

BANC SABADELL posa a disposició de les empreses membres d'amec la seva xarxa exterior amb l'objectiu que puguin establir relacions internacionals aprofitant els acords subscrits a l'estranger.

 

BANC SABADELL disposa d'oficines operatives en els mercats internacionals i gaudeix de més de 2.000 corresponsals en els cinc continents. Això permet prestar especial atenció a les empreses que vulguin accedir als mercats en què BANC SABADELL tingui presència, oferint-los una especial cobertura.

 

Disposa d'una àmplia gamma de productes financers a llarg termini, com podrien ser préstecs o lísing, així com de finançament a mitjà/curt termini, mitjançant remeses electròniques, remeses documentàries, crèdits documentaris d'importació i exportació, el dèbit directe i finançament d'operacions de circulant.

www.bancsabadell.com

Banco Santander

Entitat financera que ofereix una àmplia gamma de productes i serveis financers i està en disposició de donar solució a les necessitats financeres i de serveis bancaris requerides.

Entre els serveis de suport destacables per a empreses que actualment es volen impulsar per dinamitzar l'economia de la indústria espanyola destaquen:

 • El finançament en un sentit ampli
 • La participació en els projectes sostenibles
 • La internacionalització
 • La digitalització

Oferim solucions àgils, eficaces i de qualitat, com serien els tràmits relatius al préstec BEI d'eficiència energètica o l'ajuda a l'exportació.

bancosantander.es

Bankinter

Bankinter es va constituir al juny de 1965 com un banc industrial, al 50% entre el Banc de Santander i el Bank of America. El 1972 va sortir a cotitzar a la Borsa de Madrid, convertint-se en aquell moment en un banc totalment independent dels seus fundadors; va ser aleshores quan es va transformar en un banc comercial.
La història de Bankinter es caracteritza per ser una història de creixement al llarg dels anys, fonamentada a aprofitar canvis reguladors, situacions especials i nous nínxols de mercat.

Bankinter s'incorpora com a partner de referència d'amec, sense caràcter exclusiu, a la prestació de serveis relatius al finançament de petites i mitjanes operacions, per a les seves empreses associades.

bankinter.com

BJI Abogados

Despatx especialitzat en dret duaner, impostos especials i comerç internacional. Ens dediquem a assessorar jurídicament i a defensar legalment a qualsevol organisme nacional, europeu i a empreses. Pel que fa a:

 • L'operativa d'importació i exportació i en matèria duanera.
 • Procediments davant les administracions duaneres i organismes nacionals (PIF) relacionats amb l'operativa de comerç exterior.
 • Assessorament legal en impostos especials.
 • Establiments i obligacions jurídiques i tributàries del sector dels impostos especials (IIEE).
 • Reclamacions i recursos en matèria duanera i d'IIEE en via administrativa, economicoadministrativa, contenciosa administrativa, i, si escau, davant el Tribunal de Justícia de la Unió Europea.
 • Auditories duaneres, d'IIEE i de comerç exterior.
 • Redacció i negociació de tot tipus de contractes internacionals.
 • Formació «in company» en aquestes matèries.

bjiabogados.com

BMC Global

BMC Global és una agència de viatges i esdeveniments corporatius que ofereix un servei personalitzat i a mida a les empreses. La fórmula? comptar amb el compromís d'un equip format per més de 130 professionals de totes les edats i la tecnologia més innovadora. Un dels punts forts és l'adaptació del servei a cada client, oferint un model híbrid que combina un servei personalitzat amb la tecnologia de BQueek, una eina integrada de gestió de viatges a través de la qual els viatgers poden reservar els seus trajectes, comparar tarifes i consultar els bons de viatges entre d'altres.

 

Ofereix a les empreses serveis de Business Travel mitjançant un únic interlocutor, amb un tracte molt proper als clients. Compta amb un departament MICE capaç de fer realitat qualsevol tipus d'esdeveniment corporatiu, des de grans congressos i convencions fins a viatges d'incentiu. A més, té un Servei Premium per a directius i viatgers VIP, enfocat a corporatius i vacances.

 

Per als que busquen viatges de vacances, compta també amb una marca pròpia de viatges d'oci, Promoviatges, especialitzada en la creació pròpia de viatges en grup i en viatges personalitzats a mida.

www.bmcglobal.net

Caixabank

Cada empresa té diferents motivacions a l'hora de triar el seu banc: la cobertura internacional, les transaccions en línia i l'assessorament financer, entre d'altres. A CaixaBank treballem per ser capaços de donar-hi resposta amb la màxima eficàcia.

 

Posem a disposició de l'empresa productes relacionats amb cobraments i pagaments, transferència de fitxers, finançament, inversió, comerç exterior, SEPA, rènting, solucions de comerç electrònic, entre d'altres.

 

T'acompanyem en el teu procés d'internacionalització amb el suport dels nostres especialistes en línia, que podran atendre't mitjançant cita prèvia per resoldre tots els teus dubtes en el teu procés d'exportació, finançament en línia, tresoreria en línia.

 

A més, posem a la teva disposició el nostre nou servei de transferències immediates a l'estranger.

caixabank.es

Catenon Worldwide Executive Search

 

Catenon és la multinacional dedicada a la cerca global de professionals basada en tecnologies de la dada i solucions digitals de talent amb un alt component d'innovació.

 

Treballem com una única oficina a nivell mundial per identificar, avaluar i presentar candidats de qualsevol part del món a avaluadors ubicats en un altre punt del planeta. Assessorament expert en el complex món de la selecció de comandaments intermedis i directius.

catenon.com

CESCE

Empresa especialitzada en la cobertura del risc de crèdit; és la primera empresa asseguradora del seu sector que ha desenvolupat un conjunt d'eines per a la gestió integral del risc comercial, que posa a disposició dels seus clients instruments per millorar la gestió del risc en cartera i per identificar clients potencials, amb criteris de solvència.

 

Tenim com a missió impulsar el creixement sòlid, a llarg termini, dels nostres clients, facilitant-los solucions intel·ligents per a la gestió del crèdit comercial que abasten tota la cadena de valor del negoci (prospecció de mercats, gestió i transferència del risc i accés al finançament). A més de complir amb la nostra obligació pública com a gestors de l'assegurança de crèdit a l'exportació per compte de l'Estat amb rigor tècnic, professionalitat i un compliment estricte de la normativa aplicable, i amb una orientació absoluta al suport a l'activitat d'internacionalització de les empreses espanyoles.

cesce.es

Comarfex Logística de ferias

COMARFEX és un operador logístic internacional especialitzat en la logística integral de fires i exposicions, amb un ampli ventall de serveis que van des de la recollida dels equips al domicili de l'empresa expositora, fins a la seva col·locació a peu d'estand a qualsevol recinte firal del món i a la seva posterior reexpedició o retorn a origen, un cop finalitzada la fira o l'esdeveniment.

 

Compta amb un equip de professionals altament qualificats.

 

Així mateix, estem especialitzats en fires de maquinària. Som transitaris oficials en fires tan importants com ara Interpack, Iffa, Itma, PackExpo, Drupa, Bauma, CONEXPO, entre moltes altres.

comarfex.com

Compas Professional Expertise

Compas Professional Expertise, S.L.P. assessorem operacions d'M&A, realitzem estructuracions de deute, gestionem relleus generacionals d'empreses familiars, oferim serveis d'acompanyament a directiu, desenvolupament de negoci i transaccions financeres.

 

 

 

 

 

compaspe.es

Deutsche Bank

Deutsche Bank España és l'únic banc global amb presència a Espanya. Replica amb èxit el model del Grup a Alemanya i ofereix tots els serveis financers de banc universal a través de tres àrees de negoci. Daquesta manera, els clients es beneficien de la generació de sinergies derivades de lactivitat de les diferents àrees.

Deutsche Bank España és partner de referència d'amec per a la seva Comunitat, entre altres temes:

Acompanyament i assessorament en grans projectes (a partir de 1 MM EUR), especialment per a aquelles empreses amb facturació superior a 20M€ i més concretament en estructuració d'operacions amb Avals.
Liderar operacions sindicades (avals, assessorament, finançament, etc.). participació en projectes internacionals.
Gestió patrimonial: canvi generacional empresa familiar. servei a l'empresa ia la família.
Finançament infraestructures (inversió, identificació, etc..). Bon posicionament en operacions a Àfrica.
Avança Credit (renovació eficiència energètica a edificis). Finançament comunitats de veïns.
Acompanyament i assessorament a l'exposició al risc tipus de canvi (FX).

db.com

DSV SOLUTIONS SPAIN, S.A.U.

DSV és una de les empreses de transport i de logística líders al món amb més de 75.000 empleats i amb més de 1.500 oficines a 90 països. Compta amb una àmplia xarxa i modalitat de serveis per oferir solucions més enllà de “A fins a B”. Com a experts, ofereixen la seva estructura, experiència, i coneixement al sector de transport i de logística firal a la Comunitat de Amec.

Els associats es beneficiarien de la nostra estructura a nivell global, coneixement i dilatada experiència en un camp tan especialitzat com ho és el transport i la logística firal, de manera directa mitjançant un sol interlocutor. Així mateix, en ser proveïdor oficial de múltiples recintes firals arreu del món i de fires, esdeveniments i congressos privats, reporten facilitats directes als membres de Amec, a més d'oferir la tranquil·litat de ser una empresa social i ecològicament sostenible estant certificats en aquest sentit.

dsv.com

ERNST & YOUNG

Les companyies estan vivint una multitud de canvis que afecten, de manera directa, l'entorn empresarial. Els impulsors del canvi varien: des d'esdeveniments geopolítics fins a reformes reguladores, passant per noves tecnologies i mercats emergents.

L'impacte d'aquests factors pot produir-se de manera ràpida i tenir un ampli abast.

 

El nostre enfocament, basat en una experiència específica de les indústries, amb el compromís d'aconseguir resultats mesurables i, alhora, sostenibles, pot ajudar-te en el procés d'adaptació al canvi i, d'aquesta manera, aconseguir l'èxit, fins i tot en un entorn incert.

 

Àrees de treball:

 • Serveis de consultoria
 • Consultoria de negocis
 • Riscos
 • TI
 • Consultoria de serveis financers

www.ey.com

FELIU N&I

A FELIU N&I estem especialitzats en la implantació de negocis a l'exterior i en els desplaçaments de treballadors a l'exterior.

Donem suport a les empreses en la planificació, implantació i consolidació de negocis i filials a l'exterior des del punt de vista fiscal legal-fiscal-comptable-laboral, així com en polítiques de rendició de comptes i compliment.

En mobilitat internacional, assessorem a les empreses en els desplaçaments de treballadors i expatriacions des del punt de vista migratori, laboral, fiscal, assegurances, seguretat internacional i optimització de la gestió de viatges.

www.feliu.biz

Garrigues

Un únic despatx i una cultura única a 13 països de 4 continents; una vocació de lideratge en les principals àrees de dret empresarial; un equip bolcat en el valor afegit al client i les solucions més innovadores en un món en constant transformació; i la confiança de moltes de les principals empreses dels mercats en els quals operem ens han convertit en un referent a Espanya, Europa i Llatinoamèrica.

 

Garrigues assessora en dret empresarial en els principals escenaris econòmics del mercat global. Des de la seva fundació, el 1941, el despatx sempre ha destacat per la seva vocació internacional i el seu caràcter emprenedor.

 

El nostre equip l'integren dues mil persones de vint nacionalitats diferents que, sota una direcció única i integrada i amb els mateixos estàndards de qualitat, operen a Europa, Àfrica, Àsia i Amèrica, on comptem amb una estructura consolidada d'equips i oficines.

www.garrigues.com

GO GLOBAL

Contracta talent a qualsevol part del món

 

GoGlobal és un proveïdor internacional d'Employer of Record (EoR) amb solucions a +100 països.

Àmplia el teu equip de talent a nivell internacional, GoGlobal s'encarrega de la contractació, gestió de nòmines i tots els tràmits legals/burocràtics a través de la seva xarxa mundial d'entitats, perquè la teva empresa pugui incorporar talent allà on es necessiti ràpidament, fàcil i segura. Sense necessitat d'implantació.

goglobalgeo.com/

Grant Thornton

Grant Thornton és una firma multidisciplinar que presta serveis d'auditoria, consultoria de negoci, tecnològica i d'innovació, assessorament fiscal, legal i financer.

Som la firma a Espanya de Grant Thornton Internacional, una de les majors organitzacions mundials de serveis professionals, amb un equip de 56.000 professionals i present a més de 140 països. A Espanya comptem amb un equip multidisciplinari, transversal, amb experiència i visió empresarial, que dona servei a més de 3.500 clients a 10 oficines repartides pel territori nacional: Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, Castelló, Màlaga, Múrcia, Pamplona, ​​València, Vigo i Saragossa.

www.grantthornton.es

IDISC

iDISC és una empresa amb seu a Barcelona i oficines a Xalapa, Porto Alegre i Miami que, des de fa més de 30 anys, presta serveis orientats a millorar la comunicació i el flux de la informació.

 

Ofereix serveis de traducció i localització de continguts tècnics i comercials per a un ampli ventall de sectors: tecnologies de la informació (TI), àudio i vídeo professional (Pro-AV), màrqueting en línia i fora de línia, turisme, empresarial, legal, financer, automoció, industrial, fabricació, telecomunicacions, electrònica de consum, ciències de la salut, educació i nàutica.

A més, desenvolupa portals web i aplicacions per a dispositius mòbils. Un potent gestor de continguts (CMS) permet gestionar aquestes plataformes de forma fàcil i simple.

 

Tots aquests serveis tendeixen ponts a empreses i organitzacions cap a nous mercats, fent arribar els seus continguts en qualsevol idioma, dispositiu o format.

www.idisc.com

Institute for Transformational Leadership SL

A l'Institute for Transformational Leadership (IfTL) impulsem la transformació i el lideratge, a través de la consultoria, formació i acompanyament de persones, equips i organitzacions, accionant processos clau a través de la innovació, la tecnologia i el coneixement.

 

A IfTL utilitzem un model propi de transformació de les organitzacions basat en el compromís individual, tant de l'alta direcció com dels membres de l'organització, en el treball en equips multidisciplinaris i diversos, i en la gestió agili de processos i projectes clau de organització.

 

El Model IfTL fomenta el treball en equips diversos i transversals amb un propòsit comú i fa que les organitzacions aconsegueixin assolir els seus reptes mentre adapten la cultura a les necessitats i requeriments de l'entorn.

iftl.eu

International Trade Shows

Empresa de transport internacional integral i logística de tots aquells serveis relacionats amb FIRES INTERNACIONALS al voltant del món.

La nostra tasca és facilitar i col·laborar amb tots aquells expositors i empreses exportadores que en un moment donat han de desplaçar-se a diferents països per dur a terme la seva tasca de prospecció comercial.

Som una empresa formada per persones amb una àmplia experiència en la logística i el transport relacionats amb fires i disposem d'agents a tot el món. Estem especialitzats en diferents àrees com ara: Estats Units i continent americà, Orient Llunyà, Pròxim Orient, Emirats Àrabs i Europa.

www.itsfairs.com

IP Enforcer

IP ENFORCER neix el 2018 amb l'objectiu d'oferir un servei integral (agència, bufet i consultora) en matèria de propietat industrial a empreses que basen els seus models de negoci totalment o parcialment a la creació, desenvolupament i explotació d'actius intangibles.

 

Som un equip transversal que aposta per l'excel·lència, l'atenció al client i l'optimització de processos a través de les tecnologies més innovadores, entre d'altres, i el programari de gestió de drets de propietat industrial APIGES PRO, de valoració monetària de patents, marques i know-how IP SCORE i bases de dades tipus DARTS-IP que contenen la jurisprudència especialitzada més recent de forma indexada.

 

Mitjançant l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació actuals podem oferir un servei a un cost menor que la competència i amb un valor afegit superior, ja que tot l'esforç personal dels nostres professionals va íntegrament dirigit al client i cas concret.

ip.enforcer.biz

JakinCode

JAKINCODE, com a enginyeria de ciberseguretat (TI/OT/IdC), desenvolupa eines pròpies per analitzar les vulnerabilitats presents en els sistemes dels seus clients davant les amenaces externes i internes, per poder garantir la disponibilitat, confidencialitat i integritat de les seves xarxes.

 

Disposen de productes propis per prestar serveis avançats de ciberseguretat i intel·ligència, per a la gestió integral d'actius, anàlisi i correlació d'esdeveniments, detecció i gestió de vulnerabilitats i sistema de detecció d'intrusos.

 

Gestionen la seguretat enfocada a alta direcció: vigilància reputacional i anàlisi d'amenaces, monitoratge de fuites d'informació, creació d'esquers, pesca per correu electrònica dirigida, anàlisi de comunicacions sense fil, hacking avançat.

 

També desenvolupen la seguretat en entorns OT/ciberseguretat per a la indústria: anàlisi de protocols industrials, anàlisi de codi sobre sistemes industrials, segmentació de protocols, sistemes de detecció d'intrusos, hacking ètic d'entorns industrials, monitoratge de dispositius, anàlisi forense, reforçament de la seguretat d'equips i xarxes.

 

El seu equip està acreditat amb la certificació de hacking ètic OSCP

jakincode.com

JCV

Empresa familiar especialitzada en transport marítim internacional a punt de complir 25 anys d'experiència en el sector. Tractar cada dia amb clients de diferents sectors i països, i escoltar les seves necessitats reals ens ha impulsat a desenvolupar una PLATAFORMA DIGITAL que facilita la gestió diària i el control total de l'embarcament, tot integrat en un sol lloc. Crear una plataforma digital per al nostre servei no implica trencar amb el sistema anterior, sinó que és simplement un pas lògic cap a endavant en el nostre viatge. Sabem que el que ens va portar fins aquí continuarà conduint-nos cap al futur: el nostre desig d'innovar i la confiança dels nostres clients. Entenem que els serveis que oferim ajuden en la gestió diària i que disposar de la informació adequada en el moment precís, ajuda a guanyar i fidelitzar clients. A JCV, estem compromesos amb les noves tecnologies i la informació en temps real, però el nostre compromís amb les persones és encara més gran.  Junts, vetllem pels teus embarcaments.

jcvshipping.com

MUR & PARTNERS

Som una consultoria de recursos humans especialitzada en la recerca i avaluació d'enginyers i perfils tecnològics.

Trobem el millor enginyer per a cada projecte i el millor projecte per a cada enginyer.

Avaluem els enginyers amb l'objectiu de trobar la millor posició per a cadascun dins l'empresa, incentivant la motivació i aconseguint els millors resultats.

El nostre compromís és trobar els millors candidats per als nostres clients i els millors projectes per als nostres candidats.

Establim relacions basades en la confiança per garantir l'èxit dels nostres clients, candidats, proveïdors i col·laboradors.

La diversitat enriqueix la nostra societat. Per això el respecte acompanya totes les nostres interaccions.

Construïm relacions sòlides basades en la lleialtat, oferint sempre un tracte honest i personalitzat.

www.mur-partners.com

SEROM

Serom és una empresa constructora amb capacitat per oferir un servei integral en relació a la construcció, rehabilitació i manteniment de tot tipus d'edificacions.

Els principals valors de la nostra empresa son la capacitat de donar un servei de qualitat als nostres clients, responent amb exactitud i eficàcia a les seves demandes i el treball competitiu, obert i dinàmic, on la comunicació i el treball en equip amb el client són un factor clau

quevedos.eu

¿Quieres ser partner de amec? 

 • Aquest lloc està protegit amb reCAPTCHA i s'apliquen les Condicions i el servei de privacitat de Google.

 • * Camps obligatoris

NOTA LEGAL

 

Les dades recollides en aquest document s'utilitzaran en la forma i amb les limitacions que recull la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD). Les dades facilitades pels usuaris s'incorporaran a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable amec.

 


© 2022 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
 • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png