Logo AMEC
Cursos - INNOVACIÓ & ADAPTABILITAT

Necessites que el teu personal de planta redacti de manera clara i senzilla les incidències, comunicacions, informes i manuals?

 

Formació molt pràctica de 2 hores destinada a persones treballadores a la indústria procedents de FP o similar sobre com redactar de forma correcta, clara i senzilla.

Ara, més que mai, cal definir un “nord” i un “full de ruta” que ajudin a alinear els equips d'operacions.

Vols conèixer les claus per aplicar el llenguatge i la comunicació no sexista en diferents canals i formats?

 

Durant la formació, es realitzen exercicis per aprendre a fer servir un llenguatge no sexista que recorri a fórmules que no resultin forçades ni artificioses. Així mateix, es repassen algunes tècniques bàsiques per combatre estereotips, visibilitzar l'acció de les dones i aconseguir que se sentin representades.

Davant l'escassetat i l'increment de preu d'alguns materials, ens sorgeix el dubte: podem evitar l'increment de preu mitjançant el canvi d'alguns materials?, però coneixem realment quines propietats tenen aquests materials nous? podem incorporar-los a la nostra producció?

En diversos sectors ( química, transformació de metalls), els costos de materials depenen en una part significativa de matèries primeres que es cotitzen en mercats amb alta volatilitat


L'índex de volatilitat en aquests mercats s'ha incrementat notablement en els darrers 10 anys, per la qual cosa el risc d'inestabilitat als costos de compra també.

Desarrolla los cinco factores claves de competitividad para la gestión empresarial en contextos inciertos. Escoge módulo o desarrolla el programa entero.

AGILE se basa en una filosofía y conjunto de herramientas que ayudan a las empresas a adaptarse a entornos de alta incertidumbre. En el entorno actual VUCA, la forma tradicional de trabajo retrasa mucho la entrega del producto final.

Cursos

L'únic risc d'innovar és no fer-ho

En un món tan competitiu i internacionalitzat, la diferenciació és clau per a la millora de la competitivitat empresarial i, per diferenciar-se, és imprescindible estar atents als canvis de l'entorn.amec proporcionem una visió estratègica que facilita l'adaptació de les nostres empreses.

Com t'ajudem des d'amec?

Formació per afrontar els reptes tecnològics

La tecnologia és una eina diferencial, la innovació en processos, materials o serveis és un factor determinant en la competitivitat de les empreses industrials. Per això, a amec disposem d'una oferta d'activitats i serveis planificada per donar resposta als principals reptes tecnològics. 

També comptem amb una agenda d'esdeveniments dirigits cap a la innovació i l'adaptabilitat.

No et perdis cap esdeveniment!

 

Connectant-te amb altres empreses i amb el coneixement

No facis el camí tu sol, deixa'ns acompanyar-te per trobar-te les millors opcions a partir de la col·laboració amb altres empreses associades de la nostra comunitat. Aprofita també el nostre valuós ecosistema, que integra gran coneixement, i que suma centres de recerca, socis amb un alt grau d'experiència i empreses emergents industrials.

 

Apropant-te les tendències empresarials i socials

Consulta el nostre Observatori per descobrir què està passant al món, què està fent la competència i quines són les principals tendències en els nostres sectors. 

Per mitjà d'un procés d'orientació
Avui dia l'empresa industrial se sol trobar sola davant la disjuntiva de prendre decisions amb poques dades en un món hiper-VUCA. amec t'acompanya per fer un índex de referència permanent amb altres empreses industrials, aportant els millors experts per ampliar la visió i amb un procés d' orientació per poder situar-te en nous paradigmes per a una millor presa de decisions. 

Tramitant ajudes 

amec treballa estretament amb les administracions nacionals i internacionals per proporcionar als seus socis les millors ajudes que facilitin la consecució dels seus objectius.

 

 • xaviermarcet

Últimes notícies
 • Innovació i adaptabilitat 

  El Fòrum amec 2023 se centrarà en la col·laboració industrial

  19 de juny de 2023

   
  El Fòrum mostrarà casos d'èxit sobre com la col·laboració entre empreses industrials s'ha aplicat i ha contribuït en aspectes estratègics empresarials, en la millora de la cadena de valor, en...

 • Innovació i adaptabilitat 

  LedsC4 rep el reconeixement a l'empresa Positive Industry de l'Any

  22 de març de 2023

  Un jurat d'alt nivell considera que és la que representa millor els valors d'un moviment que abandera la necessitat de posar la indústria al centre i de contribuir a un futur industrialment sostenible....

 • Innovació i adaptabilitat 

  14 de desembre de 2022

© 2023 amec | Gran Via de les Corts Catalanes 684, Pral. 08010 Barcelona
 • BforPlanet.jpg
 • TheGlobalCompact.jpg
 • ITMA.jpg
 • Exportarparacrecer.jpg
 • icca.jpg
 • UNE.jpg
 • SEGELL-AGENTS-VERTICAL-SENSE-DATA.png
 • Logo ACCIÓ integrat vertical CAT 004.png